om samarbetet

Ljudstudion har varit med sedan jag drog igång projektet 2008 och har försett mig med diverse multimediaprodukter, allt från högtalare till tft-skärmar. Har även fått delta i diverse events i Ljudstudions namn där bla Elmia 2009 var en av höjdpunkterna. Det personliga bemötandet man fått från Ljudstudion.se är en av anledningarna till att det funkar så bra som det gjort. Vill ha sponsorer som engagerar sig!

Länk till Ljudstudions projektbilar>>> OBS! Extern länk!

info om Ljudstudion.se

Ljudstudion är ett företag som säljer inom: Hifi, Bilstereo, hemmabio, inbyggt ljud & installationer.

Firman startades 1998 av Roger Tärnerstig och är en fristående butik där de själva väljer ut vilka varor som ska finnas i sortimentet. De är väldigt noga med att deras kunder får vad de söker. De satsar på långvariga relationer och vill att man som kund ska vara nöjd med dem under väldigt många år. Deras affärsidé är att ha den bästa servicen och att sälja produkter med högsta kvalitet.

De jobbar enbart med svenska leverantörer och representerar kvalitetsmärken som: Naim, Primare, Audiovector, System Audio, Acoustic Energy, DLS, Pioneer, Kenwood, Synthesis, Canton, Integra, Sonance, Nüvo, Focal, Q-acoustics, Supra, Audio Analogue, Isotech, Audioquest, Sharp, MAratnz, Audison, Hertz, Elac, Velodyne.